YouTube planifikon të nisë një shërbim të ri muzikor në fillim të vitit të ardhshëm.

Sipas Bloomberg, shërbimi me pagesë arrin në mars 2018.

Shërbimi mban një emër të brendshëm Remix dhe ofron një kërkesë të tillë si Spotify, si dhe video klipe.

Aktualisht, YouTube po negocion me disa nga botuesit më të mëdhenj muzikorë, duke përfshirë Sony Music Entertainment, Universal Music Group dhe Warner Music Group.