Shalli është një aksesor shumë i rëndësishmë për të mbrojtur qafën tuaj nga të fotohtët, por shërben edhe si një aksesor për pamjen tuaj.

Në zgjedhjen e shallit duhet patur kujdes pasi është një element që bie shumë në sy në veshjen tuaj dhe jo të gjithë shallet janë të përshtatshmë për lloje të ndryshme veshjesh.

Nëse dëshironi një zgjedhje të sigurt, mund të zgjidhni një shall të zi pambuku, të cilin mund ta përdorni në përditshmërinë tuaj. Por duke qenë se shalli është diçka që bie shumë në sy,  këshilla jonë për ju është të bëheni pak më  “guximtarë” dhe të provoni tendencat e fundit të modës.

Në foto që kemi sjellë për ju janë një shumëllojshmëri shallesh, jo vetëm për ditët jo shumë të fotohta dhe natyrisht që janë tendenca e re e modës për këtë aksesor.

Image