Rreth 220 pasagjerë në një anije udhëtimi, e cila lundroi për pesë ditë në Detin e Karaibeve, kanë ndjerë dhembje në stomak, njoftoi kompania Royal Caribbean në Majami.

“Gjatë javës, janë raportuar 220 raste të sëmundjeve gastronomike, e cila përfaqëson 4,86 për qind të totalit të 5,547 mysafirët dhe anëtarët e ekuipazhit në bord”, njoftoi kompania amerikane.