Justin Bieber dhe Selena Gomez janë duke rregulluar marrëdhëniet e tyre përmes terapisë në çift, krejt kjo pas një mosmarrëveshje për shkak të Hailey Baldwin.

Sipas burimeve të TMZ Justin ka vendosur të mos lë çështje të pa mbyllura me askë, andaj edhe ka kontaktuar me Baldwin, pas një lidhje të shkurtër që kishte me të.

E Selena siç duket nuk e ka pritur mirë lajmin që Justin ka kontaktuar me ish të dashurën e tij.

Pas kësaj çifti janë duke shkuar në terapi për çifte në Kishë, gjë që nuk po i pëlqen nënës së Selenas.