Në emisionin Clik Plus në Tv 21, Lideri i ASH foli ëdhe për raportete e liderëve politik shqiptar, të cilët duhet të komunikojnë për interes të çështjeve të shqiptarëve. Ai madje shtoi se e ka ndërmend që ai ta ftojë tryezën e përbashkët të partive politike parlamentare shqiptare, madje ai paralajmëroi se do ju bëj ftesë Ali Ahmetit, Bilall Kasamit, Menduh Thaçit etj. Në qoftësë ata nuk do i përgjigjeshin ftesës sime, për inate politike, atëherë le ta ftojnë ata, le ta ftojë Ali Ahmeti dhe une do përgjem pozitivisht./TetovaSot/