Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela, pas takimit me kryeministrin Zaev në hapësirat e qeverisë, jo-zyrtarisht portali Fol merr vesht se Sela është parë duke hyrë në Ambasadën e Amerikës.

Nga Aleanca nuk konfirmojnë nëse Sela është duke zhvilluar ndonjë takim me diplomatët e SHBA-së dhe nëse kjo lidhet me pasojat e takimit me Zaevin dhe me emërimin e ministrit të shëndetësisë.