Në vitet e tetëdhjeta Samantha Fox arriti popullaritet të madh duke iu falënderuar fotografimeve për revistat e ndryshme.

Ajo ishte shumë e adhuruar nga meshkujt për shkak të atributeve të saja dhe bukurisë së madhe.

Por, këngëtarja e njohur nga hiti “Touch me”, sot duket krejt ndryshe.

Biondina atraktive një kohë ka punuar edhe si prezantuese e televizionit dhe ishte paraqitur edhe në disa seri dhe filma.

Sot, Samantha ka 51-vjeç dhe është ende e pranishme në skenë.

Megjithatë, shumë thonë se pamja e saj është shumë larg nga ajo që dukej dikur, pasi ka shtuar peshë.

Image
Image
Global