Adriana Matoshi është një ndër aktoret më të preferuara të publikut shqiptar.

Aktorja u bë e famshme kohët e fundit në saje të rolit të Sasas së serialit “O sa mirë”.

Kohët e fundit 37-vjeçarja është mjaft aktive në rrjetet sociale, ku po sjell imazhe dhe video të ndryshme.

Një të tillë e ka publikuar edhe në llogarinë personale në Instagram teksa shihet vetëm në reçipeta në një dyqan veshjes.

Në fakt, fotografi është prerë në atë pjesë që i shfaq vetëm gjoksin ndërsa ka marr komente pozitive.

Aktorin do ta shohim ende në serialin e lartcekur me rolin që po rrëmben zemrat e publikut.

Ndryshe, aktorja ka marr pjesë edhe në një numër të madh të projekteve teatrale dhe filmike.

Global