Nga mbrëmja e sotme e ndërrimit të viteve, SYRI.net ka nisur emisionin e tij më të ri. ‘Kush paguan’ është emisioni më i veçantë në tregun mediatik në Shqipëri i drejtuar nga Rudi Hizmo.

Në puntatën e parë të tij, emisioni ka pasur të ftuar personazhe të ndryshme dhe kontroverse. Është Sara Kapo e cila ka qenë e pranishme ‘Kush paguan’ në studion e SYRI.net.

Përveç se jep një puthje lesbike në studio, Sara Kapo tregon edhe për herë të parë se kur ka bërë seks për herë të parë dhe më kë. Me një mashkull apo femër?

Për më shumë ndiqni videon: