​Diçka e ka bërë të ndërojë mendje në të mijtën e sekondës trashëgimtaren e Top Channel.

Sara ka publikuar një foto të London Noor të sapo lindur, i cili vetëm disa ditë më parë ka festuar 1 vjetorin e lindjes.

Sara ka publikuar foton e djalit të saj dhe më pas e ka hequr. Sara e ka mbajtur larg vëmendjes së publikut këtë ditëlindje, gjë që ka ndodhur jashtë parashikimeve.

Ajo ka ndarë vetëm një detaj mjaft special. Tortën e ditëlindjes ajo e kishte përgatitur vetë për të vogline saj.

Ishte Ledioni dhe Lori ata që zbuluan copëza të vogla nga festa, që siç parashikohej ishte mjaft speciale.