Duke parë tipin e tij sportiv, nuk do ta kishim menduar se Salsano Rrapin do ta shihnim ndonjëherë nëpër dyert e gjykatave.

Megjithatë, fansat dhe ndjekësit e moderatorit duhet të qetësohen sepse ai është paraqitur aty jo për veten, por për të mbështetur një të afërmin e tij i cili ishte arrestuar për drejtim mjeti në gjendje të dehur.

Por edhe pse i gjendur në rrethana dhe ambient serioz, Salsano nuk i ka lënë batutat e humorit.

Si përfundim, i afërmi i moderatorit është liruar me masën e “detyrimit për paraqitje”.