Familja Fejzullahu në mesin e saj ka dy artistë të njohur si Sabri dhe Ermal Fejzullahu.

Kjo dyshe e famshme ka bërë që familja Fejzullahu të jetë njëra ndër më të njohurat në vendin tonë. Ndonëse ka një shpirt rinor Sabriu është gjysh i disa nipërve e mbesave për të cilët kujdeset mirë.

Në një fotografi që ka publikuar nusja e Ermalit, Ariana, mund ta shihni se çfarë u kanë blerë Sabriu dhe bashkëshortja, nipërve të tyre.