Një çift është nxjerrë jashtë nga taksia pasi janë kapur duke bërë veprime të turpshme.

Ngjarja është filmuar në një nga rrugët e Moskës Rusi. Taksisti është nervozuar kur ata e pyetën nëse mund t’i linte vetëm për dhjetë minuta, që ishin sa më privatisht shkruan Daily Mail.
“Jeni në vete, t’ju lë makinën që ju të bëni seks në të? Dilni jashtë dhe shkoni ku të doni”- ka thënë taksisti, që deri në atë moment përpiqej të mos t’ju kushtonte vëmendje.
Videoja është postuar nga taksisti në YouTube dhe më pas u shpërnda në portale të ndryshme.