Motra e presidentit të HondurasitHuan Orlando Hernandez dhe ministre në Qeverinë e Hondurasit Hilda Hernandez(51 vjeçare), ka vdekur sot së bashku me pesë persona kur një helikopter është rrëzuar, bën të ditur ushtria e Hondurasit.

Dy helikopterë të zbulimit u dërguan në vend për të gjetur zhdukurin AS350 nga Tegasigalpa, kryeqyteti i Komagiwa, por për shkak të motit të lig, janë dërguar edhe ekipet e këmbësorisë, ka thënë ushtria, transmeton Reuters.