Një grua 30-vjeçare ka folur për “The Sun” për mungesën e seksit me burrin e saj. Ajo ka thënë se e dashuron burrin si e çmendur, mirëpo ai nuk po shpreh interesim për marrëdhënie seksuale me të, përcjell Bota sot.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:

Kur së pari u zhvendosëm së bashku, burri im tha se nuk kishim nevojë për t’u nxituar për të bërë seks, por dy vjet kanë kaluar dhe ne ende nuk e kemi bërë.

Ai është 33 vjeçar, ndërsa unë jam 30-vjeçare. Ai është një i mirë dhe asnjë njeri tjetër nuk ka ardhur kurrë më pranë syve të mi.

Ai është i vëmendshëm, i sjellshëm, i kujdesshëm dhe jashtëzakonisht i bukur, por kurrë nuk më ka mbajtur në krahë dhe nuk më ka puthur.

Gjëja më e madhe që kam marrë prej tij, është një puthje në faqe në kohën e gjumit.

Unë kurrë nuk kam diskutuar me të për seksin, sepse kam frikë se ai thjesht nuk më pëlqen.

Po frikësohem shumë për të dëgjuar të vërtetën, por unë e dua dhe e dashuroj atë si e çmendur.

Përgjigjja e psikologes:

Seksi është bërë elefant në dhomë, por mungesa e tij tregon për marrëdhënien tuaj.

Kjo nuk ka të bëjë fare me ty dhe ti nuk je e padëshirueshme për të.

Thjeshtë bëhet fjalë për vështirësitë e tij në ndarjen e intimitetit.

Jini e guximshme dhe tregoni atij se si ndiheni.

Ju do të keni nevojë për ndihmë profesionale për të zgjidhur këtë çështje. E-fletëpalosja ime për terapinë seksuale do të ju ndihmojë më shumë.