Dua që t`i kaloj Krishtlindjet me të dashurin tim dhe me vajzën tonë, por ai do që të shkojmë tek nëna e tij.

E dua shumë atë dhe nuk dua që ta humb por ai asnjëherë nuk ka qenë tip romantik.

Nuk më ka ftuar kurrë për të dalë në ndonjë darkë të mirë. I kam treguar sesi ndihem dhe më ka thënë se do të ndryshojë, por nuk e ka bërë kurrë.

Ndjej sikur nuk kemi asgjë të përbashkët dhe nuk e di si të flas me të rreth Krishtlindjes.

Psikologia:

Nuk është e lehtë por edhe ti ke të drejtë të i mbrosh qëndrimet e tua.

Sugjerojini se mund ta takoni nënën e tij në shtëpinë e saj pak më herët, ose në shtëpinë tuaj apo krejt diku jashtë.

Tregojini që ai duhet patjetër t`i japë më shumë vëmendje lidhjes suaj, ndryshe do të vdesë.

Putheni, përqafojeni disa herë në ditë dhe kështu do të ndjeheni më të lidhur me njëri-tjetrin.