Bëhen përparime në fushën e emocioneve që përcjellin robotët e seksit. Pas kukullave të seksit teknologjia ka përparuar duke ofruar edhe robotë që ofrojnë shërbime seksuale.

Lider në këtë drejtim deri tani është kompania “Affectiva”, e specializuar në ndërtimin elektronik të emocioneve njerëzore.

Teorikisht kjo pritet të ketë një impakt të gjerë në shitjet e robotëve të seksit. “Realbotix” është një nga kompanitë që deri tani ka prodhuar robotët e seksit më realistë.

Image

Sipas “Daily Star” vajzat e prodhuara nga kjo kompani mund të flasin gjatë aktit, mund të ndjekin urdhra dhe mund të memorizojnë preferencat seksuale të klientit.

Inxhinierët e saj thonë se po punojnë që këto vajza robotë të jenë sa më afër reales.

Përparime në fushën e emocioneve që përcjellin robotët e seksit. Pas kukullave të seksit teknologjia ka përparuar duke ofruar edhe robotë që ofrojnë shërbime seksuale.