Muzikanti dhe këngëtari i njohur Robert Berisha asnjëherë nuk i ndahet ushtrimeve.

Pavarësisht angazhimeve të shumta ai shkon vazhdimisht në palestër prandaj këtë ua këshillon të gjithëve.

Këtë e ka bërë nëpërmjet një fotografie të publikuar në Instastory, ku shfaqet i zhveshur në pjesën e sipërme.

”Hani, pini veq edhe ushtroni”, është këshilla e tij përkrah fotografisë së publikuar.