Robbie Williams ka treguar se nuk ka fjetur me 4 nga 5 femrat e Spice Girls siç është përfolur por ai ka zbuluar se ka fjetur me tre.

Gjatë një interviste të dhënë për “The Sun”, këngëtari 43-vjeçar ka thënë se nuk ka shijuar ndonjë romancë me Victori Beckham dhe Mel B por ai ka fjetur me Mel C, Emma Bunton dhe Geri Horner në të shkuarën.