Ka mbushur thuajse 7-të muaj dhe tani e ka kohën të ushtrojë të ecën.

E për këtë, prindërit e tij janë kujdesur që t’i blejnë edhe pajisjet e nevojshme, për t’ia bërë sa më të lehtë këtë proces.

Roan, djali i reperit Majk dhe bukuroshes prishtinase, Majlinda Zeka, ka filluar që të ushtrojë ecjen e tij dhe të bëjë hapat e parë në atë që e njohim si “temlik”.

Majlinda ka publikuar një video në profilin e saj në Instagram, ku vogëlushi shihet duke bërë hapat e parë, me plot buzëqeshje në fytyrë.