Rita Ora ishte protagonistja e radhës e videove të revistës “LOVE”.

Këngëtarja 27-vjeçare shihet duke u zhveshur dhe duke kërcyer në mënyrë provokuese në ritmin e këngës së saj “Anywhere”.

Rita, e cila ka qenë pjesë e videove të “LOVE” edhe në dy vitet e kaluara, ka thënë për këtë projekt: “Argëtohem shumë duke xhiruar dhe më kujton periudhën festive”.