Krishtlindjet konsiderohen si një festë kur e tërë familja bashkohet se bashku

Kështu ka vepruar edhe familja Ora.

Rita ka lënë të gjitha aktivitetet e saj dhe i është kthyer gjirit të saj familjarë.

Ajo ka festuar me familjen e saj deri vonë derisa në disa foto që janë postuar online shihet se familja Ora kanë qenë të bashkuar dhe kanë festuar mbrëmë deri në orët e vona të natës.

Rita edhe më parë kishte postuar fotografi në rrjetet sociale ku shihej bashkë me familjen e saj, sidomos me motrën, të cilën e ka edhe menaxhere.