Komisioni Qendror Zgjedhor njofton se rezultatet preliminare të rivotimit për kryetar të Istogut do të shfaqet në sallën e KQZ-së.

Komisioni Qendror Zgjedhor njofton se rezultatet preliminare të rivotimit për kryetar të Istogut.

“Prandaj, ftojmë mediat që të vijnë dhe të përcjellin rezultatet pas përmbylljes së numërimit të fletëvotimeve në Vendvotime. Transmetimi i rezultateve do të fillojë së shpejti”, thuhet në një njoftim të KQZ-së.