Ai është ndër këngëtarët i cili me sukses e vazhdoi karrierën dhe hapat e babait të tij të cilin e duan shumë gjenerata

Është i komentuar si për arritjet e po ashtu edhe për jetën private, në të cilën ndiqet çdo hap.

E kësaj radhe ndryshe nga xhirimet dhe obligimet e shumta si çdo artist në fundvit, e shohim pak më ndryshe, duke u relaksuar në një pishinë luksoze, shkruan Kosovarja.

Edhe pse është shumë i lidhur për familjen, gjegjësisht për bashkëshorten, kësaj here shihet se i është nevojitur pak kohë vetëm, të paktën kështu flet postimi i tij.