Kohë më parë denoncuam se Blerim Sejdiu në shkelje flagrante të ligjeve shkarkon nga detyra drejtorin e Shkollës “Pashko Vasa” – Grupçin, kurse sot këtë e dëshmon Inspektorati i Arsimit dhe fton Blerim Sejdiun të tërheq vendimin “alla-Sulltan”

Blerimi Sejdiu, një aksident politik, me veprimet dhe vendimet tërësisht në kundërshtim të ligjeve, jo vetëm që shkakton pasoja të pallogaritshme në arsim, por ndërton edhe një recetë të sigurtë për shkatërrim të Komunës.