Pasi Gjykata Supreme shfuqizoi vendimet e Gjyqit Themelor dhe të Apelit për rastin “Monstra”, avokati i të dënuarve, Naser Raufi, në intërvistën ekskluzive për Almakos, flet për të gjitha shkejet drastike të ligjit gjatë procesit gjyqësor.

“Në përvojën time tridhjet vjeçare, nuk kam parë shkelje të këtilla të pashembullta”– thotë Raufi në emisionin “Pa teklif” të drejtuar nga Naser Selmani, duke shtuar se vendimet e Gjykatës Themelore dhe të Apelit nuk bazohet në prova materiale.