reu i qeverisë Edi Rama, ka uruar mirëmëngjes të gjithë ndjekësve ditën e sotme me pamje nga punimet për segmentin nga TEG në Farkë. Gjithashtu Rama bën me dije se vijojnë punimet nga Farka deri në Shkozë.
“Mirëmëngjes dhe me këto pamje të Unazës së Jashtme të Tiranës ku ka përfunduar ndërtimi i segmenti të radhës me gjatësi 4.14 km nga “TEG” në Farkë, ndërsa vijojnë punimet nga Farka deri në Shkozë, ju uroj një ditë të mbarë.