Ndërkohë që shqiptarët, pensionistë personat me aftësi të kufizuara, familjen në gjendje të keqe ekonomike, por presin shpërblimet modeste të miratuara nga qeveria, kryeministri Edi Rama mbledh një superfestë luksoze deputetët dhe ministrat e tij.

Siç shihet dhe nga fotot, luksi i tepruar do të shoqërojë përgjatë mbrëmjes së sotme Ramën dhe deputetet e tij, në këtë mbrëmje festive.