Nëse keni menduar që shëndetësia do të bëhet me standarde ashtu sikur kanë vendet e përparuara duket se jemi ende larg.

Pamjet e mëposhtme nuk janë asgjë më pak apo më shumë se sa një pasqyrim i situatës dramatike të shëndetësisë e cila është kapur nga politika dhe nga mjekë që e shohin spitalin si “bankën e tyre të arit”.

Videoja është kapur në Tiranë në ambientet e jashtme të spitalit të fëmijëve dhe me sa duket doktori ai ka sjellë në majë të hundës qytetarit sa është detyruar ta ndjekë për ta rrahur.

Qytetari që ka nisur videon ka thënë për JOQ.al:

Përshëndetje JOQ! Ja çfarë vuan ky popull nga doktorët. Këtu tek spitali i fëmijëve në Tiranë. Se mora vesh tamam se për çfarë bëhet fjalë dhe pse u zunë, dikush thotë punë radhe e dikush punë analizash…”
Është tragji-komike kur sheh pamje të tilla, kur mejku është simboli i shërimit por është kthyer në të kundërtën e kësaj fjale.