Qeveria në seancën e sotme të 46-të e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin lidhur me parashtrimin e kërkesës së THOR IMPEKS DOOEL, Shkup për dhënien e autorizimeve për ndërtimin e Centralit me erë Bogosllovec.

Në seancën qeveritare u mor vendim për miratimin e ndërtimit të këtij centrali me erë.

Ky do të jetë centrali i parë me erë i këtij lloji në pronësi private.