Kjell Robertsen nga Norvegjia kishte vendosur disa thërrime buke rreth kameras së tij për të filmuar shpendët. Por diçka shumë e papritur i ndodhi.

Një pulëbardhë rrëmbeu kameran dhe u largua. Ai e gjeti aparatin e tij fotografik pesë muaj më vonë dhe kontrolloi pamjet filmike të kameras së ‘vjedhur’ , ku shihet pulëbardha duke ngrënë thërrimet e bukës.

Më pas kap kameran me sqepin e saj dhe filmon të gjithë rrugëtimin që bëri përgjatë bregdetit norvegjez