Drejtoria e të Ardhurave Publike ka përpiluar listën më të re të borxhlinjve që nuk e kanë bërë pagesën deri më 31 nëntor të këtij viti, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ky borxh bazohet në Taksën e Vlerës së Shkutar (TVSH), taksën personale në fitim, kontribute dhe sigurimin e patjetërsueshëm social, akziza dhe dogana.

Në këtë listë ka 2357 persona juridik, respektivisht 80 më pak se lista e mëparshme, si edhe 1918 persona fizik, respektivisht 46 më pak se lista e mëparshme. Për të parë nëse jeni pjesë e kësaj liste atëherë kontrolloni në KËTU.