Kirsten Dunst është shtatzënë. Ylli pret fëmijën me të fejuarin Jesse Plemons.

Aktorja 35-vjeçare është duke u përgatitur për lindjen e fëmijës së parë, raporton US Weekly.

Jesse dhe Kirsten nisën lidhjen në vitin e kaluar.