Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, përmes një komenti në rrjetet sociale ka dhënë një mesazh të qartë përsa i takon votës së lirë dhe zbatimit të parimit “një anëtar, një votë” në vendimmarrjet e PD-së.

“Besim te vota e lirë, demokraci & një anëtar një votë në të gjitha vendimmarrjet e PD

#demokraci #voteelire”, shkruan Basha.