Gjithnjë ka tërhequr vëmendje, por me fotot e fundit artistike dhe shumë “të nxehta”, Sara ia ka vënë “vulën”, sepse të gjithë kanë shkruar për të.

E ndërkohë që fotot e Sarës para dy ditësh, ku ajo pozonte mëse seksi, bënë bujë të madhe, tashmë kolazhi i saj i pikturave shumë provokative po bën “namin” me komente.

Në piktura janë të skicuara momente të ndryshme të akteve seksuale mes dy personave dhe ndër komentuesit e shumtë bie në sy edhe komenti i mamasë së Sarës, aktorja e mirënjohur, Ema Andrea

Kjo e fundit i komenton së bijës në gjuhën angleze “Proud”/”Krenare”, të shoqëruar me disa emoji zemrash.