Ekzistojnë disa gjëra që është mirë të mos i postoni në rrjetet tuaja sociale.

1. Fotot kur jeni e dehur

Shijimi i shampanjës dhe pijeve me miqtë është një mënyrë e lehtë për ta tepruar me pijen. Në këtë rast shmangni foton kur sytë tuaj janë gjysëm të mbyllur dhe sigurisht mos gaboni ti postoni atë në rrjetet sociale.

2. Puthjet me partnerin në mesnatë

Na besoni që askush nuk ka dëshirë të shikojë një foto se si ju putheni me partnerin. Gjeni një pozicion më romantik por edhe më të pëlqyeshëm për tu postuar në rrjetet sociale.

3. Postimet super të gjata

Ku tregoni se çfarë tuat dhe humbët nga viti që latë pas.

4. Viti i ri po e njëjta unë

Shmangni shprehje të tilla apo foto që nuk ndryshojnë nga pjesa më e madhe e fotove që keni gjatë gjithë vitit. Viti i ri jep mundësinë të bëni foto shumë më interesante dhe sigurisht të keni shprehje më të bukura për ti shoqëruar.

5. Foto të fishekzjarrëve

Ato duken bukur live, por në foto do të dallohen vetëm disa pika drite të turbullta në një sfond të errët. Asgjë e bukur për tu parë.