Një video e pabesueshme, e cila është parë në sallë gjatë procesit gjyqësor duhet të vendosë, nëse do të dënojë apo jo dy protagonist, të cilët pasi kishin porositur një picë Margarita, nisën të bëjnë seks përpa syve të njerëzve të pranishëm në piceri.

Ka ndodhur në Angli dhe në fakt ngjarja daton pikërisht në muajin shkurt të këtij viti. Çifti hyn në lokal dhe porosit një picë. Nevojiteshin disa kohë që pica të bëhej dhe kështu ty të pandehurit, nën efektet e alkoolit, duhej të prisnin.  Pas pak minutash ata maziten dukshëm dhe fillojnë të bëjnë ç’të mundeshin.

Burri merr një kon i verdhë dhe imiton një raport seksual me të dashurën e tij. Por më pas nga imitimi kaluan në realitet: Ajo i uli pantallonat dhe në sytë e të gjithë të pranishmëve në FatsFood nisin të bëjnë seks oral, për të kaluar më pas në penetrim të mbështetur në banakun e picerisë.

Një një moment del një punonjës (ose një klient) dhe ata, të pakujdesshëm, vazhdojnë të kryejnë aktin e tyre seksual. Burri tashmë gjendet në burg, ngaqë edhe në të kaluarën kishte pasur probleme me ligjin. Në gjyq u deklarua fajtore edhe vajza. Dhe për ballë këtyre imazheve (shikoni videon) nuk kishte se si të ndodhte ndryshe. /SYRI.net/