Nuk kanë munguar dhe lajmet e bukura në spektaklin “C’est La Vie”. Erisa Xhixho ka rrëfyer se është shtatzënë. Gjatë kohës që ishte duke interpretuar këngën e saj, Erisa në një moment preku barkun e saj, duke na treguar se ajo pret një fëmijë.

“Është një moment shumë i lumtur që po kaloj unë dhe familja ime, pra jam në një pritje të fëmijës së dytë”.

E pyetur nga moderatorja Marina se sa muajsh shtatzënë është, Erisa tha se ka kaluar 3 mujorin e parë.

MarinaJoo, Erisa Xhixho çfarë Lajmi, Erisa Xhixho. Ma kap Hundën. Erisa Xhixho është në pritje të ëmbël, është shtatzënë, çfarë lajmi na ke sjellë.