Dy persona janë përleshur me grushte me njëri-tjetrin ndërsa ishin duke pritur në një nga rrugët e Prishtinës.

Në mes të rrugës kanë dalë nga makinat dhe janë grushtuar me njëri-tjetrin duke bllokuar kështu edhe lëvizjen në atë rrugë.

Ngjarja është filmuar nga dëshmitar okular dhe është publikuar në rrjetet sociale.