Ai ka shëndet të mirë dhe ende ka ngrohtësinë dhe fisnikërinë për të dhënë këshilla të mira

Në fshatin Remnik të Vitisë, jeton njeriu më i moshuar në Kosova Nazim Neziri që eshte lindur në vitin 1914.

Global