Një dyzet e tetë vjeçar banor në fshatin Shum të Strugës, në oborrin e shtëpisë së tij është plagosur nga një plumb qorr në këmbë.

Nga MPB njoftuan se D.K. 48 është transportuar në Qendrën Mjekësore në Strugë, ku i është bërë operacion, dhe më pas është lëshuar në mjekim shtëpiak.

Hetim kryen ekipet e Stacionit Policor -Strugë, ndërsa merren masa për zbardhjen e plotë të rastit