Dy persona të maskuar dje në mesditë  kanë vjedhur filialin e Stopanska Bankës në lagjen Maxhari të Shkupit.
Siç kumtoi MPB-ja autorët kanë hyrë në bankë dhe me kërcënim me armë kanë marrë rreth 300 mijë denarë apo 3.000 euro, pas ç’ka kanë ikur në drejtim të panjohur.
Policia ndërmerr masa për gjetjen e kryerësve dhe për zbardhje të tërësishme të rastit.