Mirela Foriq në qendër të Kievit ka mbetur pa veturën e saj të çmuar.

Mediat ukrainase shkruajnë se Mirela ka paraqitur rastin në polici.

Bashkëshortja e futbollistit kroat është gjetur në Ukrainë në cak të hajnave.

Asaj i është vjedhur vetura e shtrenjtë Range Rover, ndërkohë që hajnat ende nuk janë kapur.

Foriq dhe Srna janë në martesë që nga viti 2010, dhe kanë dy fëmijë.