Këngëtarja Adelina Tahiri tashmë e ka bërë të ditur se është fejuar.

E mediet shqiptare deri më tani janë marrë me të fejuarin e saj, prejardhjen dhe moshën e tij.

Por, përpos fejesës, në shtëpinë e këngëtares sot ka një tjetër festë.

Nëna e saj feston ditëlindjen, prandaj përmes një fotografie të hedhur në Instagram, Adelina ka gjetur fjalët më të mira uruese për personin që e solli në jetë.

Image