Një tren Amtrak ka përfunduar jashtë shinave në shtetin amerikane të Uashingtonit. Shërbimet emergjente janë në vendin e ngjarjes.

Treni u përplas në Dupont, Pierce County, teksa mbërrinte nga Tacoma. Një helikopter ajror është në rrugë për në vendin e ngjarjes.

Zyra e Sherifit të Qarkut Pierce ka shkruar në Twitter se “lëndime dhe viktima” janë raportuar, duke deklaruar se numrat e saktë do të zbulohen së shpejti.