Moti i furishëm ditën e sotme ka sjellë përmbytjen e disa qyteteve.

Në qytetin e Laçit shiu i rrëmbyeshëm ka bërë që ngjalat të dalin nga lumi dhe të përfundojnë në rrugë dhe kanale.

Në videon e mëposhtme duket një banor i Laçit, I cili ka kapur një ngjalë.

Banori thotë se ngjala peshonte 1 kg.