Forcat e sigurisë libaneze përdorën gaz lotsjellës dhe topa uji që t’i dëbojnë protestuesit, të cilët protestuan para ambasadës amerikane në Bejrut kundër vendimit Jerusalemi të njihet si kryeqendër e Izraelit.

Pjesëmarrësit në protestë mbanin flamuj palestinezë dhe hidhnin gurë dhe gjësende të tjera ndaj pjesëtarëve të forcave të sigurisë të cilët vendosën barrikada në rrugën drejt ambasadës amerikane në Bejrut.