Një pasagjer në një linjë ajrore kineze pretendonte se ishte i pushtuar nga “shpirtrat e këqij” dhe shkaktoi ulje emergjente të mjetit fluturues.

Gruaja në moshën 50 vjeçare po udhëtonte me “Air China”, duke u “zhdukur” për disa momente.

Kapiteni vendosi të kthehej në aeroportin nga ku po largohej, në mënyrë që gruas t’i jepej ndihmë mjekësore.

Megjithatë, pasi udhëtari erdhi në aeroplan, u tha shërbëtorëve të fluturimit se ka gjëra që “posedojnë” trupin e saj dhe shkaktoi skena të tilla.

Filmimi i filmuar nga një tjetër pasagjer tregon 6 persona përfshirë stafin mjekësor që përpiqen t’i japim ndihmë gruas.

Incidenti thuhet se u zhvillua në fluturimin e Air China nr. CA 4102, i planifikuar për të fluturuar nga Aeroporti Ndërkombëtar i Pekinit në Aeroportin Ndërkombëtar të Chengdu Shuangliu në Sichuan, në jugperëndim të vendit më 20 dhjetor.

Një pasagjer në bord vuri re se gruaja u sëmurë rreth 20 minuta pas nisjes së fluturimit rreth dy orësh dhe alarmoi ekuipazhin e kabinës.

Gruaja u zgjua pak kohë më pas, dhe dukej se ishte emocionalisht e paqëndrueshme.

“Jo! Mos më prek! Mos më tërheq! ‘ Ajo bërtiti kur ekuipazhi i kabinës u përpoq ta çonte nën kontroll.