Rasti i 23-vjeçarit shqiptar Florenc Beqiraj i cili sipas familjarëve u dhunua pa mëshirë në burgun e Marsejës në Francë, ka tronditur opinion publik dhe shumë bashkatdhetarë nuk kanë nguruar të ofrojnë ndihmën e tyre.

Shkodrani ka plagë të forta dhune në krahë dhe një shenjë të madhe rreth qafës, që të jep përshtypjen sikur e kanë lidhur me litar. Ai ka kaluar në vdekje klinike.

Por në mesin e kësaj ngjarjeje të rëndë, më të shokuarit janë familjarët e Florencit, që po shohin dita-ditës djalin e tyre tek lufton për “pakëz” jetë.

Motra e tij, përmes rrjeteve sociale ka bërë thirrje për ndihmë.