Nuk rresht së befasuari thuajse çdo javë… edhe në moshën 50-vjeçare.

Sepse të konsiderohesh një ikonë-seksi, Pamela Andersonit i pëlqen shumë.

Dhe e ka treguar edhe një herë në këto foto ku pozon për fotografin e famshëm britanik Rankin, me të brendshme “hot” në stilin “pin-up” të viteve ’60.

Bëhet fjalë për një kapsulë-koleksioni nga ajo vetë të i deznjuar për Coco de Mer dhe e linçuar në treg në datën 6 dhjetor, përcjell GSh.

Në artin e foto dhe të ekspozimit të formave të trupit, topmodelja dhe ish-aktorja është një mjeshtre e vërtetë.